Over ons

Schoonheidssalon Jeanet van der Wal is een salon in Zuidhorn voor huidverzorging en huidverbetering.

U kunt zich hier in alle rust ontspannen en genieten door even tijd voor u zelf te nemen.

Mijn naam is Jeanet van der Wal-Timmer.

Sinds 1989 ben ik eigenaresse van schoonheidssalon Jeanet van der Wal gevestigd aan de Jol 23, gelegen aan het Johan Smitpark,  in Zuidhorn,

Graag verwelkom ik u in alle rust in mijn salon voor een bijzondere beleving, verfijnde gezicht behandeling en persoonlijke aandacht.

Na een huidanalyse en een advies, laat ik u kennis maken met het Zwitserse merk Declaré, zodat we samen een behandeling kunnen kiezen, die bij u past.

Het doel is om uw huid zolang mogelijk in een goed conditie te houden. 

De gezondheid van uw huid is voor mij het belangrijkste uitgangspunt met aandacht voor milieu en dier.  Mijn producten zijn dierproefvrij. 

Door regelmatig bijscholingen te doen o.a bij de Anbos  blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op huidverzorging gebied.

 

Je kunt kiezen uit 2 verschillende merken Huidverzorging producten,

 Declaré   & Dermo Phisiologique met beide een eigen filosofie:

Voor beide geldt dat ze zeer geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Het zijn duurzame en doeltreffende huidverzorgingsproducten, wetenschappelijk onderbouwd en Dermo Phisiologique heeft gepatenteerde producten.

Dermo Phisiologique is een merk voor huidverbetering vervaardigt uit plantaardige producten in samenwerking met de biotechnologie vanuit de  farmaceutische industrie.

Deze producten zijn wetenschappelijk onderbouwd en ze hebben 9 patenten, waardoor er bijzondere behandelingen meegegeven kunnen worden.

Daarnaast wordt met aroma’s gewerkt, waardoor het een heerlijke natuurlijke aroma therapie behandeling wordt.

Maak snel een afspraak via de mail, stuur een what’s app of sms.